Vergoeding door zorgverzekeraars mogelijk bij een aanvullende zorgverzekering!
Mijn naam is Carolina Tebbes. Ik heb een praktijk voor shiatsu en ontspanning onder de naam ZENBALANS in Roden. Op dinsdag geef ik shiatsu behandelingen bij de Plaza Sportiva Euroborg in Groningen.

Ik geef behandelingen die gericht zijn op herstel en evenwicht van het lichaam. Ik doe dit door middel van shiatsu, massagetherapie en dorntherapie. Ik richt mij dus op energiebanen in het lichaam, maar ook op spieren en wervels.

Naast de standaard behandeling van een uur is het ook mogelijk om een korte behandeling van een half uur te nemen. In dit geval gebruik ik vaak de stoel, maar dit is ook mogelijk op de mat of tafel.

In het stelsel van zorgverzekeringen valt shiatsu onder de complementaire- dus aanvullende gezondheidszorg en dit betekent dat je voor vergoeding van de behandeling een aanvullende verzekering nodig hebt. De hoogte van deze vergoeding verschilt per verzekering. Er is geen verwijzing door de huisarts nodig. En er is bij een aanvullende verzekering geen sprake van een eigen risico.

Ik heet u graag welkom in mijn praktijk aan de Liester 24 in Roden.

Zenbalans gesloten